Saturday, July 23, 2011

Κεφτεδάκια Meat balls

Κεφτεδάκια
Υλικά
Κιμά
Κρεμμύδι ψιλοκομένο
Μαϊντανός ψιλοκομένος
Ψωμί (ψίχα ιδανικό είναι το χωριάτικοβρεγμένο και στιμένο)
Ελαιόλαδο (για τηγάνισμα)
Αυγό
Αλεύρι
Αλάτι
Πιπέρi
Καρότο ψιλοκομένο

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά(εκτός το αλεύρι) όταν το μείγμα είναι έτοιμο το πλάθουμε σε μικρούς σβόλους .Ρίχνουμε τους σβόλους στο αλεύρι,μετά τους τηγανίζουμε στο ελαιόλαδο για 12-15λεπτά,όταν είναι έτοιμοι τους βάζουμε σε πιάτο που έχουμε βάλει χαρτί κουζίνας να αποροφήσει το πολύ λάδι.

Meat balls
Ingredients
Minced meat
onion chopped
parsley chopped
Bread (crumb is perfect
must wet it and then squeez dry it)
Olive oil (for frying)
egg
flour
salt
pepper

Carrot chopped
Execution
Mix all ingredients (except flour) when the mixture is ready to moldinto small pellets the size of a small walnut. Pour the pellets into the flour, then fry them in olive oil for 12-15min, when they are ready put them in a dish we putpaper towels to absorbance the excess oil.


No comments: