Γεμιστά άνθη κολοκυθιού
(Τα άνθη τα κόβουμε τις πρωινές ώρες όταν είναι ακόμα ανοιχτά και τα τοποθετούμε το ένα μέσα στο άλλο για να μην κλείσουν).
Υλικά: Για 4 άτομα
30 Λουλούδια
2 Μεγάλα Κρεμύδια
10 Σκελίδες σκόρδο
1 Μεγάλο κολοκύθι
Δυόσμο
Λάδι
Πιπέρι
Αλάτι
2 Κούπες ρύζι
1 Πιπεριά
1 Ντομάτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ρίχνουμε όλα τα υλίκα στο μπλέντερ (ΕΚΤΟΣ το δυόσμο και το ρύζι) Προσθέτουμε ελαιόλαδο και αλέθουμε.Ρίχνουμε το μείγμα σε μία λεκάνη, κόβουμε με το μαχαίρι το δυόσμο και προσθέτουμε το ρύζι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.Ανοίγουμε προσεχτικά έναν έναν τους ανθούς και τους γεμίζουμε με το μείγμα.Στη συνέχεια τους τοποθετούμε με σειρά μέσα στην κατσαρόλα,ρίχνουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν + λίγο ελαιόλαδο.Βράζουμε σε σιγανή φωτιά όσο για να βράσει το ρύζι.(περίπου 30 λεπτά).
ENGLISH
STUFFED ZACCHINI FLOWERS(The cut flowers in the morningwhen it is still open and place one inside the other to not close).
Ingredients: For 4 people
30 Flowers
2 Large Onions
10 cloves garlic
1 large zucchini
mint
oil
pepper
salt
2 cups rice
1 pepper
1 Tomato
EXECUTION
Pour all ingredients in blender (EXCLUDING mint and rice) Add olive oil and mill them.We put the mixture into a bowl, cut with a knife mint and add the rice and mix all thoroughly together.We open one by one the flowers and filled with mix.Then place them in order in the pot, add water to just cover + some olive oil.We cook over low heat to cook as rice. (approx. 30 minutes).
No comments:
Post a Comment