Thursday, August 4, 2011

Μελιτζάνες καπαμά- eggplant kapama





Μελιτζάνες καπαμά
Υλικά
Μελιτζάνες (στο τηγάνι για χρώμα)
πατάτες
(στο τηγάνι για χρώμα)
κρεμμύδι (ψυλοκομμένο&τσιγαρίζουμε)
σκόρδο
(ψυλοκομμένο&τσιγαρίζουμε)
ντομάτα (τριμμένη στον τρίφτη)
μπελτέ
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Τηγανίζουμε λίγο τις μελιτζάνες και τις πατάτες για χρώμα, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Βάζουμε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα ρίχνουμε νερό και βράζουμε για 1/2 ώρα περίπου.
Eggplant kapama
ingredients
Eggplant
(fry in the pan for color)
potatoes (fry in the pan for color)
onion (fine chopped &saute with olive oil)
garlic (psylokommeno &saute with olive oil)
tomatoes (grated )
tomato paste
olive oil
salt
pepper
preparation
Fry the eggplants and potatoes for color, saute onion and garlic. Put all ingredients in a saucepan add water and boil for 1 / 2 hour.

No comments: