Friday, July 29, 2011

Eggplant salad

Μελιτζανοσαλάτα
Υλικά
4 Μεγάλες μελιτζάνες (κομμένες στη μέση)
1 Ντομάτα (ψιλοκομένη με το χέρι)
1 Πράσινη πιπεριά (ψιλοκομένη με το χέρι)
4 Σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομένο με το χέρι)
50 γρ. Ξύδι
Λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Τοποθετούμε τις μελιτζάνες στην σκάρα 200 βαθ./30λεπτά. Όταν είναι έτοιμες με ένα κουτάλι αφαιρούμε το εσωτερικό. Λιώνουμε πρώτα λίγο την μελιτζάνα, έπειτα προσθέτουμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε.
Eggplant salad
materials
4 large eggplants (cut in half)
1 tomato (chopped by hand)
1 green pepper (chopped by hand)
4 cloves garlic (chopped by hand)
50 gr. vinegar
oil
Salt (for taste)
Pepper Ifor taste)
Preparation
Place the eggplants on grill 350deg. min. When you are ready with a spoon, remove the inside. Melt the first bit of eggplant, then add all ingredients together and stir.


No comments: